Speltips Sirius - AIK

Ni har väl inte missat mitt speltips på AIK i bortamatchen mot Sirius? Mina tankar och vad jag spelat kan ni läsa på Bettingstugan.se. Kommer det lossna för AIK? Kan de klara nedflyttning?

Jag var nog en av få som tippade att AIK kommer harva runt nedflyttningsplatserna denna säsong och anledningen var enkel. Värvningarna passade inte Brännströms spelstil och det blev för långa avstånd. Försvarsspelet var heller inte tillräckligt bra men nu har AIK alltså gått tillbaka till en rakare 4-4-2 under Bergh. Nu är jag inte rädd att vända på klacken och spela på AIK och i denna match har vi otroligt fint värde på bortalaget.

SpelTorsten – Bettingstugan.se

LÄNK TILL SPELTIPSET: https://bettingstugan.se/speltips/sirius-aik-2

Ett svar på ”Speltips: Sirius – AIK 31/7”

Kommentarer är stängda.