Speltips Japan - Sverige

Ni har väl inte missat mitt speltips på Sveriges kvartsfinal i damernas Fotbolls-VM? Mina tankar och vad jag spelat kan ni läsa på Bettingstugan.se. Det blir nog en tight defensiv match där Sverige måste hålla koll på den sylvassa anfallaren Miyazawa som med sina fem mål leder skytteligan.

Det är väl ingen som kan ha missat Sveriges avancemang vid det här laget. Sverige vinner en riktigt rysare i straffläggning mot USA. Lina Hurtig avslutar sjunde omgången kyligt efter att rutinerade Kelley O’Hara missat och avancemanget var ett faktum. Det var även på minsta möjliga marginal den bollen var inne enligt Goal-Line Technology. Två rekords slogs i matchen och först måste vi lyfta fram den svenska målvakten Zecira Musovic som stod för 12 räddningar i matchen men det var även publikrekord för en Dam-VM match när 27.000 samlades på AAMI Park i Melbourne.

SpelTorsten – Bettingstugan.se

LÄNK TILL SPELTIPS: 

Speltips: Japan – Sverige 11/8 ”Sverige i kvartsfinal efter rysare” (bettingstugan.se)

ANDELAR EUROPATIPSET & STRYKTIPSET

MISSA INTE TORSDAGENS EUROPATIPS ELLER LÖRDAGENS STRYKTIPS MED JACKPOT 13 MILJONER

SPELTIPS UTE PÅ BETTINGSTUGAN.SE

14 aug.
21:00
Manchester United – Wolves1.90
12 aug.
16:00
Sheffield United – Crystal Palace
PREMIER LEAGUE
1.75
11 aug.
21:00
Burnley – Manchester City
PREMIER LEAGUE
1.87
11 aug.
09:30
Japan – Sverige
DAM-VM 2023
1.83
10 aug.
20:00
Arouca – Brann1.95
Ett svar på ”Speltips » Fotboll » Japan – Sverige med SpelTorsten.se”

Kommentarer är stängda.