FIBA World Cup Finals - Basketball - Germany - Serbia - Speltips

Självklart kommer jag med ett speltips på VM finalen i Basket när Tyskland möter Serbien. Finalen avgörs på Filipinerna i Mall of Asia, ett gigantiskt komplex som alltså kan anordna dessa typer av evenemang med 16.000 platser.

Läs mer om speltipset på Bettingstugan.se

Det var en riktigt underhållande semifinal när Tyskland slog ut USA med 113-111 under fredagen. Tyskarna tog kontroll tidigt och kontrollerade sedan matchen även om det blev dramatiskt i slutskedet så släppte de aldrig ledningen. Det var ett bättre lag som slog USA inget snack och jag är otroligt imponerad över hur de klarade att hålla ut trots att USA närmade sig i slutet.

SpelTorsten – Bettingstugan.se

MISSA INTE MINA ANDELAR FÖR LÖRDAGENS STRYKTIPS MED 14 MILJONER I JACKPOT

🏀 SPELTIPS BASKET VM 🏀

🏟 Tyskland – Serbien
⏰ 14:40
📅 10/9
💵 6/10U

LÄNK TILL TIPSET: 

Speltips: Tyskland – Serbien 10/9 ”VM ska avgöras och inget USA i… (bettingstugan.se)

Kom ihåg att betting ska vara kul och spela bara för pengar ni har råd att förlora /SpelTorsten