Andelar - Europatipset

Då är vi igång med sista spurten av EM-kvalet och även Europatipset tisdag bjuder oss på Jackpot 3 Miljoner. Det är lite blandat från Europa med kval, träningsmatcher men vi beger oss även till det sydamerikanska VM-kvalet.

När det kommer till mina andelar är jag väldigt noga med att försöka välja de bästa och mest värda spelen då vi trots allt spelar emot svenska folket och vill vara med om att slåss om de stora pengarna. Därför spikas sällan många stora favoriter på samma andel för då ger ändå inte tipset någon utdelning om de vinner, är skrällarna man vill åt. Här nere ser ni mina andelar för söndagens Europatips

SpelTorsten

TISDAGENS EUROPATIPS – SPELSTOPP: 20:39

RADSKISS EUROPATIPSET

Radskiss Europatipset

Kom ihåg att spel ska vara kul och spela bara för pengar ni har råd att förlora. Jag kan tyvärr inte garantera vinst men det jag kan garantera är att jag gör mitt absolut bästa när det kommer till att välja spikar, skrällar osv.