Speltips Fotboll Ligue 1 Monaco Nice 22 September

Då är vi tillbaka med ”Dagens Bästa Speltips” och det hittar vi i den franska toppdivisionen och i ett derby när Monaco gästas av Nice. Här utgår vi från en fysisk match där Monaco kommer göra allt för att behålla ledningen i Ligue 1. Två obesegrade lag gör alltså upp i den sjätte omgången.

Läs mer om speltipset på Bettingstugan.se

Det är ligaledarna Monaco som tar emot trean Nice i ”Derby de la Côte d’Azur” alltså ett Franska Rivieran-derby. Här räknar jag med en fysisk match där ingen kommer lägga några fingra mellan i duellerna.

SpelTorsten – Bettingstugan.se

⚽ SPELTIPS MONACO – NICE ⚽

🏟 Monaco – Nice
⏰ 21:00
📅 22/9
💵 6/10U

LÄNK TILL TIPSET: 

Speltips: Monaco – Nice 22/9 ”Vi har en toppmatch i Frankrike denna… (bettingstugan.se)

Kom ihåg att betting ska vara kul och spela bara för pengar ni har råd att förlora /SpelTorsten