Andelar - Europatipset

December månad kommer bjuda på många intressanta rundor av Europatipset och Stryktipset. Självklart kommer både analyser och system vara tillgängliga.

Spikar och skrällar kommer presenteras under tisdagen. Följ mig på Twitter/X så missar ni inga speltips och analyser. Det är en intressant period vi går in i med massor av Premier League, Dart, Hockey med mera..

EUROPATIPSET ONSDAG

Mängder av speltips ute på www.bettingstugan.se från min sida. Två Premier League matcher, en Championship och en från Portugal denna helgen. Sen har vi även ett MAXBET ute på UFC.

ONSDAGENS MATCHER

Europatipset Onsdag 13 December

Kom ihåg att spel ska vara kul och spela bara för pengar ni har råd att förlora. Jag kan tyvärr inte garantera vinst men det jag kan garantera är att jag gör mitt absolut bästa när det kommer till att välja spikar, skrällar osv.

Har du problem med splandet? Spelar du för pengar du inte har råd att förlora? Ring Stödlinjen: 020-819100

18pluslogo75x75.webp
Stödlinjen
Spelinspektionen