Andelar - Europatipset

Vi har JACKPOT på söndagens runda av Europatipset och självklart har jag några olika system i olika prisklasser. Liverpool – Manchester United är höjdpunkten givetvis men vi har många spännande matcher runt Europa.

Spikar och skrällar har jag inte hunnit kolla igenom men går igenom raderna under helgen och försöker som vanligt leverera de bästa systemen för att slåss om de stora pengarna.

MISSA INTE LÖRDAGENS STRYKTIPS – 13 MILJONER JACKPOT

EUROPATIPSET SÖNDAG

Mängder av speltips ute på www.bettingstugan.se från min sida. Dart-VM är igång så missa ingenting. Sen har vi även ett MAXBET ute på UFC.

SÖNDAGENS MATCHER

Europatipset radskiss

Kom ihåg att spel ska vara kul och spela bara för pengar ni har råd att förlora. Jag kan tyvärr inte garantera vinst men det jag kan garantera är att jag gör mitt absolut bästa när det kommer till att välja spikar, skrällar osv.

Stödlinjen
Spelinspektionen

Har du problem med spelandet? Spelar du för pengar du inte har råd att förlora?
Ring Stödlinjen: 020-819100