Andelar - Europatips - Jackpot 3 Miljoner

Det small till igår då vi pricka 13 rätt på Stryktipset, ingen större utdelning men 13 är 13 som man brukar säga. Europatipset söndag bjuds på många intressanta matcher. Dessutom tar vi turen till Afrika och de Afrikanska mästerskapen.

Låt oss nu pricka 13 för andra dagen på rad till lite större utdelning. System jag rekommenderar är GIGANT & VAR DELUXE. För mindre risk är EXKLUSIVA ett bra alternativ.

EUROPATIPSET SÖNDAG

SÖNDAGENS MATCHER

Europatipset Söndag - Jackpot 3 Miljoner

Kom ihåg att spel ska vara kul och spela bara för pengar ni har råd att förlora. Jag kan tyvärr inte garantera vinst men det jag kan garantera är att jag gör mitt absolut bästa när det kommer till att välja spikar, skrällar osv.

Stödlinjen
Spelinspektionen

Har du problem med spelandet? Spelar du för pengar du inte har råd att förlora?
Ring Stödlinjen: 020-819100