Andelar - Stryktipset - JACKPOT. - 13 MILJONER2

Då är JACKPOTEN tillbaka på Stryktipset och naturligtvis slår vi till med ett Uppsnack dessutom så missa inte det. Radskisser kommer under lördagen men ni får en hint via UPPSNACK vilken väg jag kommer gå denna lördag.

📺 UPPSNACK STRYKTIPSET – VECKA 5

med Bosse, Limpan och SpelTorsten

✔️ Vi går snabbt igenom de 13 matcherna
✔️ Vilka skräller?
✔️ Är Newcastle verkligen en bra spik?

Frågorna är många och som tur är har grabbarna svaren. Se hela avsnittet här:

Radskisser kommer under fredagen och jobbas med kontinuerligt hela lördagen fram till spelstopp.

STRYKTIPSET LÖRDAG

LÖRDAGENS STRYKTIPS

Stryktipset Lördag Jackpot

Kom ihåg att spel ska vara kul och spela bara för pengar ni har råd att förlora. Jag kan tyvärr inte garantera vinst men det jag kan garantera är att jag gör mitt absolut bästa när det kommer till att välja spikar, skrällar osv.

Stödlinjen
Spelinspektionen

Har du problem med splandet? Spelar du för pengar du inte har råd att förlora?
Ring Stödlinjen: 020-819100

AIK Analys Analyser Andelar Basketboll BOTD Champions League dart Darts Europatipset Fantasy Fotboll Jackpot Julkalender MAXBET Nyheter Spelbyggare Speltips Stryktipset Summering Tennis Topptipset UFC Uppsnack Stryktipset World Grand Prix