Topptipset Torsdag 25 April » 250.000:- EXTRA

Andelar Topptipset 250.000:- EXTRA

Topptipset denna torsdag bjuder till på 250.000:- Extra och naturligtvis dukar vi upp några fina system. Matcher från Premier League & Allsvenskan bla. Nedan gör jag igenom tänkbara spikar och skrällar som måste med.

ANALYS ANDELAR SPIKAR SKRÄLLAR

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER

🔨 SPIKAR TOPPTIPSET TORSDAG🔨

2. Halmstad – Hammarby (58%)

Halmstad har inte imponerat inledningsvis men det har däremot Hammarby, förtjänade vinst senast mot Häcken men tappade ledning till förlust 2-1. Annars ser det bra ut för Hammarby och blir intressant att följa denna säsong. Hammarby är given spik upp till 60% denna torsdag.

6. Brighton – Manchester City

Manchester City är på skyhöga 80% i nuläget men det struntar jag i, laget har ligan i egna händer men då är det vinst som gäller här. Brighton fortsätter ha stora skadebekymmer men inte ens ett friskt Brighton hade stoppat City här. Speltips på matchen hittar ni på bettingstugan.se

MISSA INTE LÖRDAGENS STRYKTIPS MED SPELTORSTEN

💣 DAGENS SKRÄLL TOPPTIPSET💣

8. Go Ahead Eagles – Feyenoord

Ligan är mer eller mindre avgjord i Nederländerna då PSV har kört över. En poäng krävs på sista fyra matcherna för att säkra vinsten så dessa lagen har inte mycket att spela för. Här smetar vi hela raden så mycket det går och hoppas skräll från vänster. När Feyenoord streckas allt för högt måste vi ta med ettan till låg procent.

ANDELAR TOPPTIPSET TORSDAG
💸250.000:- EXTRA 💸

Kom ihåg att spel ska vara kul och spela bara för pengar ni har råd att förlora. Jag kan tyvärr inte garantera vinst men det jag kan garantera är att jag gör mitt absolut bästa när det kommer till att välja spikar, skrällar osv.

MER FRÅN SPELTORSTEN

 • FOTBOLLS EM 2024 » Grupper » Lagen » Odds & Speltips

  FOTBOLLS EM 2024 » Grupper » Lagen » Odds & Speltips

  Då är det snart dags för sommarens stora höjdpunkt nämligen Fotbolls EM i fotboll. Här kan ni läsa om grupper och lag samt odds. England är favoriter att vinna mästerskapet men vi ska inte räkna bort värdnationen Tyskland eller Frankrike med Mbappe. FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER GRUPP A – FOTBOLLS EM (🇩🇪 🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 🇭🇺…

 • Stryktipset Lördag 11 Maj » Tips & Resultat » Andelar & Speltips

  Stryktipset Lördag 11 Maj » Tips & Resultat » Andelar & Speltips

  Då är det vanliga Stryktipset över för denna säsong då Championship spelat klart så då fylls det ut med lite fler Premier League matcher, Allsvenskan, klassiskt möte i Norska Eliteserien med mera. MISSA INTE EUROPATIPSET ONSDAG FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER Radskisser kommer under fredagen och jobbas med kontinuerligt hela lördagen fram till spelstopp. ANDELAR…

 • Europatipset Onsdag 8 Maj » Andelar & Resultat » Tips & Analys

  Europatipset Onsdag 8 Maj » Andelar & Resultat » Tips & Analys

  Det var nära i helgen på några system men föll på några sena mål. Till Europatipset onsdag laddar vi om och med matcher från bla. Champions League & Sverige. MISSA INTE LÖRDAGENS STRYKTIPS – HÅLLER FORMEN I SIG? Radskisser går jag igenom under veckan och kan ändras. Jag lägger ner mycket tid på mina analyser…

Stödlinjen
Spelinspektionen

Har du problem med spelandet? Spelar du för pengar du inte har råd att förlora?
Ring Stödlinjen: 020-819100