Speltips Cressy - Shevchenko

Äntligen måndag och jag har hittat ett fint spel på kvällens tennis. Det är i mötet Cressy – Shevchenko som utspelar sig i Washington jag hittar mitt speltips. Här kliver jag på ett tie break spel då det är riktigt snabba banor i Washington och det brukar resultera i en hel del ess. Det är svårbrutet här med andra ord och när vi har en superservare i Cressy och Shevchenko som är riktigt bra i sin egen serve slår vi till.

Insatsen får vara låg då Cressy nästan gör lika många dubbelfel som ess och Shevchenko vet jag inte riktigt vart han står på underlaget efter grus och gräs säsongen.

Men får vi nästan två gånger pengarna på tie break i en Cressy match slår vi till.

Speltips Cressy – Shevchenko – ATP Washington

Speltips Cressy - Shevchenko

Missa inte mitt Speltips i den Allsvenska matchen mellan Sirius – AIK som jag skrivit för Bettingstugan.se.

Ett svar på ”Speltips » Tennis » Cressy – Shevchenko med SpelTorsten.se”

Kommentarer är stängda.