Speltips Daniel - Kokkinakis

Då kör vi på ett nytt speltips på tie break spel på de snabba banorna i Washington. Det är två riktigt bra servare som möts när Daniel möter Kokkinakis. Det är stor chans för ett tie break här men håller precis som på måndagens spel nere insatsen då de precis gått över till hårt underlag efter en grus och gräs säsong i Europa. De har mött varandra två gånger i karriären men var en del år sedan nu och har aldrig spelat tie break mot varandra så det är väl på tiden nu med tanke på att de gått till 7-5 i tre av fyra set de spelat.

Speltips Cressy – Shevchenko – ATP Washington

Speltips Daniel - Kokkinakis

Spelet läggs på Unibet med låg insats (3/10U). Mer om units, spelvärde osv kommer närmaste veckorna så fort jag får tid i en annars hektisk vardag.

Kom ihåg att betting ska vara kul och spela bara för pengar ni har råd att förlora.

Ett svar på ”Speltips » Tennis » Daniel – Kokkinakis med SpelTorsten.se”

Kommentarer är stängda.