Speltips Vukic - Nakashima

Återigen kliver vi på ett tie break speltips med låg insats. Det är mötet mellan en formstark Vukic och den eviga talangen Nakashima. Vukic visade förra veckan otrolig säkerhet i sin egen serve och tog sig hela vägen till final i ATP Atlanta. Nakashima i sin tur är en riktig nötare som är svår att bryta ner.

Båda går ofta till tie break i något set i sina matcher och förra veckan spelade Vukic tie break i 4/5 matcher. Nakashima spelade två matcher i förra veckans turnering där han åkte ut i andra rundan mot Eubanks men var involverad i tie break i båda de matcherna. De möttes i en grästurnering innan Wimbledon i slutet av Juni och där gick Vukic vinnande ur striden med 2-1 efter hela tre tie breaks.

Vukic kan vara sliten efter söndagens final så vi håller insatsen nere.

SPELTIPS VUKIC – NAKASHIMA

Speltips Vukic - Nakashima

Spelet läggs på Unibet med låg insats (3/10U). Mer om units, spelvärde osv kommer närmaste veckorna så fort jag får tid i en annars hektisk vardag.

Kom ihåg att betting ska vara kul och spela bara för pengar ni har råd att förlora.’

Missa inte mitt andra spel i ATP Washington denna underbara tisdag. Kommer med speltips på www.bettingstugan.se under veckan med större insatser så håll ut.

Ett svar på ”Speltips » Tennis » Vukic – Nakashima med SpelTorsten.se”

Kommentarer är stängda.