Speltips Häcken - Varberg Allsvenskan

Formen är bra både på bettingstugan och twitter. Även andelarna rullar på och vi var återigen nära 13 rätt på Stryktipset i lördags. Vi fortsätter helgen med speltips i Allsvenskan. Det är i mötet Häcken-Varberg jag hittar mitt spel.

Mer om speltipset läser ni inne på bettingstugan.se där jag går in djupare på spelet.

Häcken har spelat sju matcher sedan 15 Juli, tre mer än sin motståndare Varberg. De åkte snöpligt ur Champions League kvalet mot Färöiska Klaksvik men studsade tillbaka i Europa League kvalet i veckan mot Litauiska Zalgiris. De har alltså spelat massor av matcher och kommer från en borta match i Europa och tänker att det kan ta ut sig här.

SpelTorsten – bettingstugan.se

LÄNK TILL TIPSET: 

Speltips: Häcken – Varberg 13/8 ”Målkalas att vänta?” (bettingstugan.se)

ANDELAR EUROPATIPSET

ANDELAR FÖR EUROPATIPSET HITTAR NI HÄR

SPELTIPS UTE PÅ BETTINGSTUGAN.SE

14 aug.
21:00
Manchester United – Wolves
PREMIER LEAGUE
1.90

Kom ihåg att betting ska vara kul och spela bara för pengar ni har råd att förlora.