Speltips Tennis Måndag 14 Augusti

Då kommer jag med tre speltips för första rundan av ATP Cincinatti, USA:s äldsta turneringen och är en Master 1000. Genrepet inför US Open som startar 28 augusti. I dagens första match mellan två forna Top10 spelare hittar jag mitt spel, återigen ett tie break spel vilket inte är ovanligt på detta underlag.

Det är två riktiga servekanoner som möts här och även om de inte har den bästa formen så har de alltid sina servar att luta sig emot. Jag tycker 1.78 är spelbart på tie break i matchen men lägger ingen större summa då jag tycker att det är ett bra spel men inte mycket mer än så. Kommer förmodligen sjunka innan spelstopp och ligga runt 1.60 så vi tar en liten position och hoppas på att vi sätter spelet redan i första set.

SPELTIPS

🇺🇸 ATP CINCINNATI 🇺🇸

🏟 Berrettini – Auger Aliassime
⏰ 17:00 🎾
📅 14/8
💵 3/10U

Speltips Berrettini - Auger Aliassime ATP Cincinnati

Spelet läggs på LeoVegas med låg insats (3/10U). Mer om units, spelvärde osv kommer närmaste veckorna så fort jag får tid i en annars hektisk vardag.

Kom ihåg att betting ska vara kul och spela bara för pengar ni har råd att förlora.

FLER SPELTIPS PÅ ATP CINCINNATI

🎾 Berrettini – Auger Aliassime
🎾 Nakashima – Wawrinka
🎾 Tie Break Dubbel

ANDRA TIPS UTE PÅ BETTINGSTUGAN.SE

14 aug.
21:00
Manchester United – Wolves1.90