Speltips Tennis Måndag 14 Augusti

Då har vi kommit till mitt tredje speltips på första rundan av ATP Cincinnati och det är en tie break dubbel där båda matcherna innehåller riktiga servekanoner.

Första matchen går under måndagen och det är en av världens bästa servare genom tiderna John Isner som möter Jordan Thompson som också tillhör de främsta servarna. Även om Isner börjar komma upp i åren så har han sin serve att luta sig på och tycker 1.48 är spelbart i en dubbel.

Andra matchen går under tisdagen och är också mellan två servekanoner, detta odds kommer även det att gå ner betydligt så det gäller att klippa denna dubbel i tid. Hurkacz har en av tourens absolut bästa servar och smäller in ess på ess i matcherna. Går ofta till tie break under dessa förhållanden och otroligt svår att bryta. Kokkinakis har vi spelat på förr och även han innehar en bra serve och svår att bryta.

De har spelat emot varandra två gånger tidigare och båda matcherna har haft minst ett tie break. I deras senaste möte från mars i år i ATP Miami vann Hurkacz med 2-1 i set och alla set gick till tie break. Totalt fick vi se 44 serve ess och Hurkacz släppte bara tre break bollar under hela matchen.

🇺🇸 SPELTIPS ATP CINCINNATI 🇺🇸

🏟 Tie Break Dubbel
⏰ 18:30 🎾
📅 14/8
💵 3/10U

Speltips Tennis dubbel måndag 14 augusti

Spelet läggs på Leovegas med låg insats (3/10U). Mer om units, spelvärde osv kommer närmaste veckorna så fort jag får tid i en annars hektisk vardag.

Kom ihåg att betting ska vara kul och spela bara för pengar ni har råd att förlora.

FLER SPELTIPS PÅ ATP CINCINNATI

🎾 Berrettini – Auger Aliassime
🎾 Nakashima – Wawrinka
🎾 Tie Break Dubbel

ANDRA TIPS UTE PÅ BETTINGSTUGAN.SE

14 aug.
21:00
Manchester United – Wolves1.90
Ett svar på ”Speltips » Tennis » Tie Break Dubbel » 14 Augusti med SpelTorsten.se”

Kommentarer är stängda.