Speltips Tennis Måndag 14 Augusti

Mitt andra speltips för dagens ATP Cincinnati är faktiskt ett vinnarspel och inte ett tie break spel. Vi hittar speltipset i matchen mellan Nakashimia – Wawrinka jag ser ett bra spel och värde.

Wawrinka är en fantastisk spelare som bjudit på några riktiga rysare genom åren. Han har varit rankad som högst nummer tre i världen och har 16 titlar på ATP nivå och vunnit tre Grand Slams. Nu börjar han komma till åren och är på sitt 39 jordsnurr. Han kommer från en finalförlust i ATP Umag för två veckor sedan och har inte spelat på hårt underlag sedan mars.

Nakashima är en ung lovande amerikan som kan bjuda upp till dans mot de allra flesta i världen. Han har hunnit med fem matcher på detta underlag efter grus och grässäsongen i Europa. Inga vidare resultat men han har mött tufft motstånd.

Det är ingen snack om att Wawrinka är den bättre tennisspelaren i grunden men vi får lägga till att han är 38 år och spelar sin första match på hårt underlag sedan mars. Han slår visserligen fortfarande hårt och har en ruskigt bra serve och vacker backhand men här tycker jag vi får bra odds på Nakashima som ändå spelat fem matcher, alla i Nordamerika.

Jämn match att vänta

Vi kommer få se en jämn match där jag tänker att Nakashima inte lämnar något åt slumpen och satsar för vinst om tillfället ges. Wawrinka är seg att bryta ner men Nakashima är fruktansvärt kvick och snabb och ska vinna denna matchning med tanke på förutsättningarna.

Hade den spelats på grus hade jag inte tvekat en sekund att lägga på ”Stan the man” men med tanke på hemmaplan och att Nakashima verkligen vill vinna mot en legendar innan US Open som startar om två veckor är jag beredd att kliva på den unga Amerikanen.

🇺🇸 SPELTIPS ATP CINCINNATI 🇺🇸

🏟 Nakashima – Wawrinka
⏰ 18:30 🎾
📅 14/8
💵 4/10U

Speltips Nakashima - Wawrinka

Spelet läggs på Coolbet med medel insats (4/10U). Mer om units, spelvärde osv kommer närmaste veckorna så fort jag får tid i en annars hektisk vardag.

Kom ihåg att betting ska vara kul och spela bara för pengar ni har råd att förlora.

FLER SPELTIPS PÅ ATP CINCINNATI

🎾 Berrettini – Auger Aliassime
🎾 Nakashima – Wawrinka
🎾 Tie Break Dubbel

ANDRA TIPS UTE PÅ BETTINGSTUGAN.SE

14 aug.
21:00
Manchester United – Wolves1.90
Ett svar på ”Speltips » Tennis » Nakashima – Wawrinka » 14 Augusti med SpelTorsten.se”

Kommentarer är stängda.