Analys Stryktipset Lördag 19 Augusti

Vi har precis spelat in uppsnack Stryktipset med Bettingstugan och sammanställer här min analys för stryktipset denna lördag. Spikar och skrällar på stryktipset ska presenteras (streckningar kan ändras).

NI HITTAR ANDELAR FÖR LÖRDAGENS STRYKTIPS HÄR

🔨 TÄNKBARA SPIKAR STRYKTIPSET 🔨

3. Liverpool – Bournemouth (82-10-8)

Liverpool är given trots hög streckning. Bournemouth passar dåligt för Liverpool och de tar bekvämt hem segern på Anfield. Det blir spännande att se om Liverpool kan rida vidare på vågen på formen de träffade i våras och de får ju ett tacksamt hemmapremiär.

SPIK: Liverpool (82%)

💣 SKRÄLLAR STRYKTIPSET 💣

5. Wolves – Brighton (29-25-46)

Wolves stod upp bra mot United borta i premiären och borde fått med sig minst en poäng från Old Trafford. Manchester United vann visserligen matchen men det var Wolves som imponerade i mina ögon. Beroende på streckning är jag villig att ta parti från vänstersidan här med gardering på krysset. Wolves kommer i mina ögon stå upp bra i år och jag har även ett speltips på matchen.

SKRÄLL: Wolves (29%), Krysset (25%)

12. Swansea – Coventry (48-26-26)

Swansea får allt för stort förtroende från svenska folket. Jag är beredd att gå för skrällen här och tror Coventry står upp bättre än streckningen säger. X2 blir valet på de flesta systemen denna lördag.

SKRÄLL: Coventry (26%), Krysset (26%)

NI HITTAR ANDELAR FÖR LÖRDAGENS STRYKTIPS HÄR

🔒 HELGARDERINGAR STRYKTIPSET 🔒

1. Manchester City – Newcastle (58-24-18)

Toppmatch direkt i hemma premiären för Manchester City som matchats hårt i det sista. Senast i veckan spelade de Super Cupfinal i Grekland och nu ska de alltså ta emot Newcastle. Jag är inte helt säkert City står upp lika bra som streckningen i Kevin De Bruynes frånvaro. Haaland var osynlig senast och har haft de tendenserna tidigare när KDB varit skadad. Här tar vi inga risker och helgarderar.

13. QPR – Ipswich (30-26-44)

Som vanlligt helgarderar vi QPR. På pappret är Ipswich omgångens spik men jag tar inga chanser. Som både jag och Limpar är inne på, QPR kan vinna vilka matcher som helst och är fullständigt oförutsägbara. Det mesta tyder på att nykomlingarna Ipswich kommer tillhöra toppen av Championship och kanske tom kliva direkt upp till Premier League så spiken är ju helt klart köpbar till 44% procent. QPR har fruktansvärda problem men samtidigt oxå kapacitet att slå alla lag i serien.

NI HITTAR ANDELAR FÖR LÖRDAGENS STRYKTIPS HÄR

ANALYS STRYKTIPSET RADSKISS

Stryktipset Radskiss Lördag 19 Augusti

FLER SPELTIPS PÅ BETTINGSTUGAN.SE

21 aug.
19:10
Norrköping – AIK1.95 (Pinnacle)
20 aug.
19:15
Strømsgodset – Lillestrøm2.44 (LeoVegas)
19 aug.
18:00
Molde – Vålerenga9.6 (Bethard)
19 aug.
16:00
Wolves – Brighton1.77 (Bethard)
18 aug.
21:15
Casa Pia – Sporting2.01 (Pinnacle)