Stryktipset Lördag 26 Augusti » Speltips & Andelar

Andelar - StryktipsetAndelar - Stryktipset

Som vanligt så har vi en fullspäckad lördag framför oss där Stryktipset är fullt av Premier League och Championship som vanligt. Analysen börjas med redan under måndagskvällen och radskisser kommer senare i veckan. Mycket kommer hända med streckning fram tills dess så det gäller att hänga med. Annars är formen helt okey och har prickat en del fina spikar och skrällar i det sista så vi får hela tiden fortsätta att utvecklas för att dra in en storvinst snart.

Precis som förra veckan så kommer det UPPSNACK med bettingstugan.se runt lunchtid fredag.

STRYKTIPSET LÖRDAG

MINA & DAVIDS GEMENSAMMA

LÖRDAGENS MATCHER PÅ STRYKTIPSET

Stryktipset Lördag 26 Augusti

Kom ihåg att spel ska vara kul och spela bara för pengar ni har råd att förlora. Jag kan tyvärr inte garantera vinst men det jag kan garantera är att jag gör mitt absolut bästa när det kommer till att välja spikar, skrällar osv.

Missa inte torsdagens EUROPATIPS HÄR

FLER SPELTIPS FRÅN MIN SIDA PÅ BETTINGSTUGAN.SE

25 aug.
21:30
Celta Vigo – Real Madrid
LA LIGA
1.96
22 aug.
21:00
Antwerp – AEK Athens
CHAMPIONS LEAGUE
1.90 (LeoVegas)