Europatipset Torsdag 24 Augusti med Speltorsten.se

Andelar - EuropatipsetAndelar - Europatipset

Europatipset torsdag bjuder på matcher från kvalet till Europa League och Conference League. Vi har ett svenskt deltagande i Häcken som kvalar i Europa League i sista rundan mot skotska Aberdeen.

Vi har en del att göra här då det kommer bli en del kraftigt överstreckade favoriter så gäller att välja rätt. I övrigt en spännande omgång med mycket värde.

När det kommer till mina andelar är jag väldigt noga med att försöka välja de bästa och mest värda spelen då vi trots allt spelar emot svenska folket och vill vara med om att slåss om de stora pengarna. Därför spikas sällan många stora favoriter på samma andel för då ger ändå inte tipset någon utdelning om de vinner, är skrällarna man vill åt. Här nere ser ni mina andelar för söndagens Europatips.

EUROPATIPSET TORSDAG – SPELSTOPP: 18:54

MATCHERNA PÅ TORSDAGENS EUROPATIPS

Europatipset Torsdag 24 Augusti

Kom ihåg att spel ska vara kul och spela bara för pengar ni har råd att förlora. Jag kan tyvärr inte garantera vinst men det jag kan garantera är att jag gör mitt absolut bästa när det kommer till att välja spikar, skrällar osv.

FLER SPELTIPS PÅ BETTINGSTUGAN.SE

25 aug.
21:30
Celta Vigo – Real Madrid
LA LIGA
1.96