Andelar Topptipset

Topptipset fredag bjuder på lite Premier League med Chelsea och La Liga med Real Madrid. Speltips ligger ute en intressant fredag väntar oss och vi här även matcher från tyska, franska, italienska ligan bland annat.

Chelsea känns som en given spik och spikas tvärt igenom alla systemen (utom SPIKFRIA & SPIKFRIA X2). Krysset på Celta Vigo plockar vi med då Real Madrid är allt för överstreckade (Kolla mitt speltips på Bellingham). Nantes vill man försöka få med på något hörn men får se vart streckningen landar. Estrela i Portugal är annars en fin chansspik och ska absolut har goda chanser att ta en hemmaseger ikväll. 33% Estrela är given i sammanhanget.

MISSA INTE MINA ANDELAR FÖR LÖRDAGENS STRYKTIPS

TOPPTIPSET FREDAG – SPELSTOPP 20:24

MATCHERNA OCH RADSKISS TOPPTIPSET FREDAG

Topptipset fredag analyser

Kom ihåg att spel ska vara kul och spela bara för pengar ni har råd att förlora. Jag kan tyvärr inte garantera vinst men det jag kan garantera är att jag gör mitt absolut bästa när det kommer till att välja spikar, skrällar osv.

ANDRA TIPS UTE PÅ BETTINGSTUGAN.SE

26 aug.
16:00
Birmingham – Plymouth
CHAMPIONSHIP
1.95
26 aug.
16:00
Rotherham – Leicester1.90
25 aug.
21:30
Celta Vigo – Real Madrid
LA LIGA
1.96