Speltips Tennis Hurkacz - Alcaraz

Då har vi kommit till semifinaler i årets ATP Cincinnati och självklart har jag hittat ett speltips i matchen mellan Hurkacz – Alcaraz. Polacken Hurkacz har visat fin tennis i veckan och ska kunna stå upp bra mot underbarnet Alcaraz.

De har spelat två gånger mot varandra senaste året och där Alcaraz gått segrande båda gångerna. På de fem set de har spelat har fyra gått till tie break. Så att vi får över två gånger pengarna på det spelet är taget.

Hurkacz har en enorm serve att luta sig på och har som sagt spelat bra tennis i veckan. Alcaraz är något för sig själv, inte den hårdaste serven men den har blivit bättre och bättre och han är riktigt säker i sitt egna serve game.

Missa inte torsdagens dagens STRYKTIPS!

🇺🇸 SPELTIPS ATP CINCINNATI 🇺🇸

🏟 Hurkacz – Alcaraz
⏰ 21:05 🎾
📅 19/8
💵 4/10U

Speltips Tennis Hurkacz - Alcaraz

Spelet läggs på Coolbet med medel insats (4/10U). Mer om units, spelvärde osv kommer närmaste veckorna så fort jag får tid i en annars hektisk vardag.

Kom ihåg att betting ska vara kul och spela bara för pengar ni har råd att förlora.

DAGENS ANDRA SPELTIPS

16:00:

Wolves – Brighton
Bristol City – Birmingham
Sunderland – Rotherham United

18:00:

Molde – Vålerenga