Speltips Fotbolll Strømsgodset - Lillestrøm

Då ska vi til Norge, landet jag bott senaste 19 åren och naturligtvis handlar det om ett speltips på matchen Strømsgodset – Lillestrøm där jag hittat ett allt för högt odds på hemmalaget.

Mer om speltipset läser ni inne på bettingstugan.se där jag går in djupare på spelet.

Här tycker jag bolagen övervärderar Lillestrøm och ska knappast vara så stora favoriter. Spelet har inte helt stämt senaste tiden och nu tappade de skyttekungen Adams till Montpellier. Det blir en tung höst för kanariefåglarna och jag väljer att gå emot strömmen här.

SpelTorsten – bettingstugan.se

SPELTIPS ELITESERIEN

🏟 Strømsgodset – Lillestrøm
⏰ 19:15 ⚽
📅 20/8
💵 5/10U

LÄNK TILL TIPSET: 

Speltips: Strømsgodset – Lillestrøm 20/8 ”Strømsgodset har större… (bettingstugan.se)

ANDELAR

ANDELAR FÖR SÖNDAGENS EUROPATIPS MED 3.5 MILJONER I JACKPOT HITTAR NI HÄR