Summering Andelar & Speltips vecka 33

Veckan gick bättre totalt än vad jag trodde med våra speltips och mycket räddas av de två sista spelen på finalen i ATP Cincinnati mellan Alcaraz och Djokovic där vi sätter både 2-2 efter fyra i första set och tie break i matchen till mycket trevliga 2.55. Godkänd vecka överlag men där jag ändå tar med en del lärdom, som vanligt. Det bästa med betting är att man ständigt utvecklas och hittar nya marknader och sätt att analysera. I veckan som kommer har jag en hel del fina spel som kommer, väntar linor på ett gäng matcher så håll utkik på bettingstugan.se och här på speltorsten.se

SUMMERING SPELTIPS (ALLA)

Det vart en hel del mer spel denna vecka än förra och vi landar på +22.6U på 44 spel vilket är helt okey när ROI landar på 14.6%. Helt okey avkastning men jag är inte riktigt nöjd och vi satsar på att kliva över 25% avkastning denna vecka.

Speltips ROI
Speltips resultat profit

Mitt Spreadsheet för alla mina spel finner ni här.

RESULTAT ”BET OF THE DAY” FRÅN BETTINGSTUGAN.SE

Mina spel på bettingstugan.se gick helt okey, här landar vi på nästan 40% avkastning när 6/10 spel hittar hem och vi plussar nästan 17U på dessa spel. Man får inte vara rädd att kliva upp i odds och leta värde.

Speltips Bet of the Day

Spreadsheet för spelen jag skriver för Bettingstugan hittar ni här.

SUMMERING ANDELSSPEL

Inga märkvärdiga resultat på andelarna, några småvinster här och där på Topptipset och de stora stryken som Europatipset och Stryktipset landar på 11a som bäst denna vecka. Helt okey analyser och är rätt ute men på lördagen är det röda kort på Blackburn och Bristol som sätter käppar i hjulen för oss tyvärr.

VECKANS SPELTIPS ”BET OF THE DAY” FRÅN BETTINGSTUGAN.SE

25 aug.
21:30
Celta Vigo – Real Madrid
LA LIGA
Bellingham över 0.5 skott på mål1.96
21 aug.
19:10
Norrköping – AIK
ALLSVENSKAN
Norrköping vinner (Draw no bet)1.95