Europatipset Torsdag 31 Augusti » Speltips & Andelar med SpelTorsten

Andelar - EuropatipsetAndelar - Europatipset

Europatipset denna torsdag bjuder på returmöten i Europa League och Conference Leagues sista fas. Det ska avgöras vilka lag som kommer att spela gruppspel i höst och jag ser redan nu ett gäng tänkta skrällar. Spikarna är lurigare och vi ska försöka blanda värde med självklarhet.

Ajax är en given spik men kommer landa över 90% tyvärr. Legia Warszawa kan däremot bli en riktigt fin spik och har hemmaplansfördel i returen att ta sig vidare. Fiorentina imponerade inte senast och såg sig besegrade i Wien men har nu hemmaplan. 80-85% Fiorentina lockar inte och där måste vi gardera med iaf ett kryss. Lille har med sig 1-2 från mötet med kroatiska Rijeka och här tar vi med ett kryss till runt 20%.

När det kommer till mina andelar är jag väldigt noga med att försöka välja de bästa och mest värda spelen då vi trots allt spelar emot svenska folket och vill vara med om att slåss om de stora pengarna. Därför spikas sällan många stora favoriter på samma andel för då ger ändå inte tipset någon utdelning om de vinner, är skrällarna man vill åt. Här nere ser ni mina andelar för söndagens Europatips.

SpelTorsten

EUROPATIPSET TORSDAG – SPELSTOPP: 19:54

MISSA INTE MÅNDAGENS TOPPTIPS – ANALYS OCH ANDELAR FINNER NI HÄR

RADSKISS EUROPATIPSET EXKLUSIVA DELUXE 

Här är en tänkt radskiss för mitt största system för dagen: EXKLUSIVA DELUXE.
Tänk på att det är en preliminär rad och att den kan ändras med tanke på streckning innan vi lämnar in men ni får en liten överblick på hur jag tänker.

Raskiss Europatipset Analys och speltips

Kom ihåg att spel ska vara kul och spela bara för pengar ni har råd att förlora. Jag kan tyvärr inte garantera vinst men det jag kan garantera är att jag gör mitt absolut bästa när det kommer till att välja spikar, skrällar osv.