Andelar Topptipset

Här kommer dagens analys topptipset och självklart ska jag guida er igenom vad jag tror kan bli bra spikar och skrällar. Vi får hoppas måndagen startar bra så vi har något att bygga på under veckan.

🔨 SPIKAR TOPPTIPSET MÅNDAG🔨

2. AIK – VARBERG: AIK (72%)

Ångestmöte i botten av tabellen där AIK är det formstarkare laget av de två. Det såg riktigt bra ut stundtals borta mot Norrköping och ser man till hur matchen såg ut så borde AIK vunnit med 3-1, men de förlorade alltså med samma siffror. Märklig match där AIK var det bättre laget.

Nyförvärvet Pittas har gjort det riktigt bra och Modesto har tagit huvudrollen i anfallsspelet. AIK spikas här och det är en måste match med 10 matcher kvar på säsongen. När IFK Göteborg börjat vinna igen så är det först och främst Sirius och Degerfors de måste gå om.

Det är några viktiga månader för AIK men jag tror de klarar sig kvar men först måste de vinna här.
AIK spikas på alla mina system denna måndag

7. CAGLIARI – INTER: INTER (70%)

Då bara ett av mina system för dagen har två spikar (mitt FAVORITER) så får Inter bli den andra spiken i det systemet. Inter ska vara med och slåss om titeln i år och nykomlingarna Cagliari kommer inte få det enkelt mot Inter på Sardinen denna måndag.

Inte lika bra spik som AIK men borde som det ser ut nu funka och visst ska inter vinna denna match, speciellt om de ska erövra Scudetton. På de större systemen garderas denna men som det ser ut nu vid lunchtid så blir det min spik på mitt FAVORITER.

ANDELAR TILL TORSDAGENS EUROPATIPS FINNER NI HÄR

💣 SKRÄLLAR 💣

3. SIRIUS – MALMÖ FF: SIRIUS (13%)

Malmö har inte imponerat borta och förlorade på Studenternas förra säsongen så här måste ettan till låga 13% följa med när svenska folket går på Malmö FF. Sirius har stundtals blixtrat till och kan absolut ställa till det för skåningarna. Helgarderas i den mån det går och så jobbar vi in knallen.

5. GAIS – SKÖVDE: X (16%)

GAIS har vaknat till efter en sämre period och ska vara det skickligare laget när jumbon Skövde kommer på besök. Här väljer jag att ta med minst kryss men inte rädd för att helgardera. Skövde har tre raka vinster bakom sig (två i serien och en i cupen). Sånt smittar av sig och med tighta matcher mot varandra tidigare så ser jag det inte som en omöjlighet att Linderoths manskap får med sig en poäng.

Hoppas ni fick någon klarhet på min Analys Topptipset denna måndag och lycka till.

ANALYS TOPPTIPSET – RADSKISS

Analys Topptipset

kom ihåg att följa mig på Twitter för de senaste speltipsen och analyser

Kom ihåg att spel ska vara kul och spela bara för pengar ni har råd att förlora. Jag kan tyvärr inte garantera vinst men det jag kan garantera är att jag gör mitt absolut bästa när det kommer till att välja spikar, skrällar osv.