Andelar - Stryktipset - JACKPOT. - 13 MILJONER2

Stryktipset 2 september är extra intressant eftersom vi har 13 Miljoner i JACKPOT vilket är trevligt förstås. Det är som vanligt matcher från Premier League & Championship. Det kommer även speltips på minst två av matcherna ser jag nu och det kommer från min nya favoritliga Championship.

Analys kommer senare i veckan precis som uppsnack och vi får bara börja analysera matcherna redan nu vilket jag givetvis redan gjort.

Precis som förra veckan så kommer det UPPSNACK med mig, Anders Limpar & Jonas Weimer (kommer lunchtid fredag)

STRYKTIPSET LÖRDAG

MINA & DAVIDS GEMENSAMMA

LÖRDAGENS MATCHER PÅ STRYKTIPSET

Stryktipset Lördag 2 September

Kom ihåg att spel ska vara kul och spela bara för pengar ni har råd att förlora. Jag kan tyvärr inte garantera vinst men det jag kan garantera är att jag gör mitt absolut bästa när det kommer till att välja spikar, skrällar osv.

ANALYS HITTAR NI HÄR

FLER SPELTIPS FRÅN MIN SIDA PÅ BETTINGSTUGAN.SE

3 sep.
17:30
Union Berlin – Leipzig
BUNDESLIGA
1.77
3 sep.
15:00
Crystal Palace – Wolves
PREMIER LEAGUE
1.77
2 sep.
18:00
Viking – Vålerenga
ELITESERIEN
2.02
2 sep.
16:00
Rotherham – Norwich
CHAMPIONSHIP
3.75
2 sep.
16:00
West Bromwich – Huddersfield Town
CHAMPIONSHIP
1.91
2 sep.
16:00
Ipswich Town – Cardiff City
CHAMPIONSHIP
1.86