Analys - Stryktipset - JACKPOT. - 13 MILJONERpsd

På denna veckas analys stryktipset ska jag försöka summera mina spikar och skrällar. Det är en intressant runda med 13 miljoner i jackopot och jag har dessutom tre speltips ute för lördagens Championship så missa inte det.

Uppsnack för bettingstugan.se där vi går igenom alla matcherna.

MISSA INTE LÖRDAGENS STRYKTIPS MED JACKPOT 13 MILJONER

🔨 TÄNKBARA SPIKAR STRYKTIPSET 🔨

2. Chelsea – Nottingham: CHELSEA (72%)

Det är ett utvilat Chelsea som tar emot Nottingham. De vilade i stort sätt hela laget i veckans ligacup mpt Wimbledon där de vände ett tidigt 0-1 underläge till vinst. Självklart ska de vara favoriter på Stamford Bridge och här spikas Chelsea rakt av (utom på mina skrällsystem). Närmar den sig 80% drar jag i handbromsen och tar med ett kryss men annars få ettan stå på egna ben denna lördag.

12. Stoke – Preston: STOKE (48%)

Stoke har varit riktigt bra hemma vilket vi fick se tidigare i veckan när de slog Rotherham med 6-1 i cupen. Nu möter de obesegrade Preston men vi ska inte bli lurade av det. Preston har överpresterat och hemma på ”Bet365 Statium” är Stoke en fin spik under 50%.

LÖRDAGENS STRYKTIPS MED JACKPOT 13 MILJONER

💣 TÄNKBARA SKRÄLLAR STRYKTIPSET 💣

3. Burnley – Tottenham: X (22%)

Premier League är svårare än någonsin och här kan absolut ett defensivt Burnley gneta till sig ett kryss. Tottenham har varit bra så långt utan Kane men krysset måste med till 20-24%.

9. Middlesbrough – Queens Park Rangers: 2 (24%)

Just nu är det inget värde på tvåan men tänker att svenska folket kommer välja sida till hemmalagets fördel innan spelstopp imorgon, får vi tvåan till 15% är det ett givet inslag men en helgardering smackar bäst i denna match.

LÖRDAGENS STRYKTIPS MED JACKPOT 13 MILJONER

ANALYS STRYKTIPSET RADSKISS- LILLA UPPSNACK 

Radskiss Analys Stryktipset Lördag - Lilla Uppsnack

SPELTIPS UTE PÅ BETTINGSTUGAN.SE

3 sep.
17:30
Union Berlin – Leipzig
BUNDESLIGA
1.77
3 sep.
15:00
Crystal Palace – Wolves
PREMIER LEAGUE
1.77
2 sep.
16:00
Rotherham – Norwich
CHAMPIONSHIP
3.75
2 sep.
16:00
West Bromwich – Huddersfield Town
CHAMPIONSHIP
1.91
2 sep.
16:00
Ipswich Town – Cardiff City
CHAMPIONSHIP
1.86