Andelar Topptipset

Här kommer fredagens analys Topptipset där vi har 250.000:- extra i potten. Det tackar vi för och tanken är att bygga fin kassa inför helgens Stryktips. Spikar & Skrällar går vi igenom och letar värdet för de stora pengarna.

🔨 SPIKAR TOPPTIPSET FREDAG🔨

2. Nantes – Marseille: Marseille (64%)

Botten mot toppen i franska Ligue 1 där Marseille har fyra raka vinster inbördes och det mesta tyder på en femte. Nantes förväntas kriga om överlevnad och Marseille kan absolut bjuda PSG till dans. 64% tycker jag är givet och spikas ända upp till 70% utan problem.

7. Växjö DFF – Hammarby: Hammarby (83%

Hammarby får följa med som spik på mitt FAVORITER medans Marseille spikas genom alla mina system. Klasskillnad mellan lagen och vikta poäng på spel för Hammarby som jagar Champions League plats i damernas Allsvenskan

MISSA INTE LÖRDAGENS STRYKTIPS MED JACKPOT 13 MILJONER

💣 SKRÄLLAR 💣

2. Luton – West Ham: X (19%)

Luton hemma kan absolut skaka om ett ojämnt West Ham. När tvåan klättrar upp mot 70-75% får vi dra i handbromsen och plocka med ett riktigt rensarkryss. Här jobbar vi in knall och goda pengar denna runda som erbjuder oss 250.000:- Extra.

6. Linköping – Häcken: 1 (24%)

Häcken är serieledare och kliver in som favoriter i denna seriefinal i damernas Allsvenskan men köper inte riktigt det. Här helgarderar jag så gott det går men ettan till låga 24% måste absolut med. Tycker Häcken är för stora favoriter borta även om de har fyra raka vinster inbördes.

Hoppas ni fick någon klarhet på min Analys Topptipset denna måndag och lycka till.

MISSA INTE LÖRDAGENS STRYKTIPS MED JACKPOT 13 MILJONER

ANDELAR TOPPTIPSET FREDAG

ANALYS TOPPTIPSET – RADSKISS

Analys Topptipset Radskiss

Kom ihåg att följa mig på Twitter för de senaste speltipsen och analyser

Kom ihåg att spel ska vara kul och spela bara för pengar ni har råd att förlora. Jag kan tyvärr inte garantera vinst men det jag kan garantera är att jag gör mitt absolut bästa när det kommer till att välja spikar, skrällar osv.