Europatipset Torsdag 7 September » Jackpot 3 Miljoner » Speltips & Andelar

Andelar - EuropatipsetAndelar - Europatipset

Europatipset torsdag bjuder på 3 Miljoner i Jackpot och innefattar matcher från EM-Kvalet. De stora ligorna håller paus medans kvalet går igenom några matcher. Egentligen lite trist när man väl kommit in i ligorna som man längtat efter ska starta men inte mycket vi får gjort med det och får fokusera på landslagen ist.

När det kommer till mina andelar är jag väldigt noga med att försöka välja de bästa och mest värda spelen då vi trots allt spelar emot svenska folket och vill vara med om att slåss om de stora pengarna. Därför spikas sällan många stora favoriter på samma andel för då ger ändå inte tipset någon utdelning om de vinner, är skrällarna man vill åt. Här nere ser ni mina andelar för söndagens Europatips

TORSDAGENS EUROPATIPS – SPELSTOPP: 19:54

RADSKISS EUROPATIPSET

Radskiss Europatipset

Kom ihåg att spel ska vara kul och spela bara för pengar ni har råd att förlora. Jag kan tyvärr inte garantera vinst men det jag kan garantera är att jag gör mitt absolut bästa när det kommer till att välja spikar, skrällar osv.