Andelar Topptipset

Det small till bra på Topptipset i tisdags när X10 PREMIUM drog in lite över 16.000kr. Det tackar vi för och det är ofta en del skrällar när det vankas cup i England. Idag kör vi vidare med både Champions League och Engelska ligacupen och naturligtvis ska vi jaga nya vinster.

PSV är given spik, de var bättre bortaplan och kan spela tryggt och komfortabelt hemma. När det kommer till skrällar får vi nog bege oss till England där det är ligacup och gardera upp stora favoriter som Everton, Blackburn & Sheffield United.

MISSA INTE MINA ANDELAR FÖR LÖRDAGENS STRYKTIPS MED 13 MILJONER I JACKPOT

TOPPTIPSET ONSDAG – SPELSTOPP 20:39

Vinst Topptipset
Fin vinst på mitt och Davids X10 PREMIUM

MATCHERNA OCH RADSKISS TOPPTIPSET ONSDAG

Radskiss Topptipset

Kom ihåg att spel ska vara kul och spela bara för pengar ni har råd att förlora. Jag kan tyvärr inte garantera vinst men det jag kan garantera är att jag gör mitt absolut bästa när det kommer till att välja spikar, skrällar osv.

ANDRA TIPS UTE PÅ BETTINGSTUGAN.SE

3 sep.
15:00
Crystal Palace – Wolves
PREMIER LEAGUE
1.77
2 sep.
16:00
West Bromwich – Huddersfield Town
CHAMPIONSHIP
1.91
2 sep.
16:00
Ipswich Town – Cardiff City
CHAMPIONSHIP
1.86