Speltips Fotboll - Serie A - Hellas Verona - Atalanta

Idag är det full snurr på ligorna och jag har faktiskt två speltips på dagens Serie A runda. Vi börjar i Verona där Atalanta kommer på besök. Jag tar inte förgivet att Atalanta vinner här men räknar med en del mål och gula kort.

Läs mer om speltipset på Bettingstugan.se

MISSA INTE MITT ANDRA SPELTIPS DENNA ONSDAG

Atalanta litar jag inte på som bortalag och vi ska inte ta för givet att det vinner borta mot Hellas Verona. Här tänker jag att det blir en del mål för något av lagen men även en fysisk match. Det är två tabellgrannar som vill vinna denna match och haka på toppen av Serie A.

SpelTorsten – Bettingstugan.se

MISSA INTE MITT ANDRA SPELTIPS DENNA ONSDAG, ÄVEN DET PÅ SERIE A

🇮🇹 SPELTIPS SERIE A 🇮🇹

🏟 Hellas Verona – Atalanta
⏰ 18:30 ⚽
📅 27/9
💵 4/10U

Mer om units, spelvärde osv kommer närmaste veckorna så fort jag får tid i en annars hektisk vardag.

Glöm inte att följa mig på Twitter för senaste nyheter och livespel

LÄNK TILL TIPSET: 

Speltips: Hellas Verona – Atalanta 27/9 ”Atalanta inte att lita på” (bettingstugan.se)

Kom ihåg att betting ska vara kul och spela bara för pengar ni har råd att förlora /SpelTorsten