Speltips Fotboll » Inter – Sassuolo » Serie A » 27 September

Speltips Fotboll - Serie A - Inter - Sassuolo

Vi fortsätter i Serie A där jag plockar mitt andra speltips för kvällen i mötet mellan Inter – Sassuolo där vi har en spelsugen Bernardi hos bortalaget, får vi se en skräll ikväll? Allt kan hända i europeisk toppfotboll och läs mer om speltipset på Bettingstugan.se

Atalanta litar jag inte på som bortalag och vi ska inte ta för givet att det vinner borta mot Hellas Verona. Här tänker jag att det blir en del mål för något av lagen men även en fysisk match. Det är två tabellgrannar som vill vinna denna match och haka på toppen av Serie A.

SpelTorsten – Bettingstugan.se

MISSA INTE MITT ANDRA SPELTIPS DENNA ONSDAG

🇮🇹 SPELTIPS SERIE A 🇮🇹

🏟 Inter – Sassuolo
⏰ 18:30 ⚽
📅 27/9
💵 4/10U

Mer om units, spelvärde osv kommer närmaste veckorna så fort jag får tid i en annars hektisk vardag.

Glöm inte att följa mig på Twitter för senaste nyheter och livespel

LÄNK TILL TIPSET: 

Speltips: Inter – Sassuolo 27/9 ”Spelbygge på Berardi & Sassuolo” (bettingstugan.se)

Kom ihåg att betting ska vara kul och spela bara för pengar ni har råd att förlora /SpelTorsten