Stryktipset Lördag 30 September » Analys & Tips Stryktipset » 13 RÄTT

Andelar - StryktipsetAndelar - Stryktipset

Vilken runda på Stryktipset vi hade i lördags. 13 Rätt säkrades när United vann i sista matchen och PREMIUM spelade in 325.000:- det blev 32.5 tusen per andel vilket inte är fy skam och vi tackar Norrköping för det. De tappade en tidigt 0-2 ledning till 2-2 på övertid när BP dundrar till med en ”Bissa”. Precis som det jag gick igenom på UPPSNACK att ”Peking” kommer mest troligt tappa ledning och ska de vinna matchen måste avgörandet komma på övertid. Såg länge mörkt ut men när BP gjorde 2-2 och Everton slog Brentford så låg vi riktigt bra till inför sista matchen.

Missa inte mina speltips för veckan och helgen på Bettingstugan.se

Veckans UPPSNACK med mig SpelTorsten, Jonas Weimer och Anders Limpar kommer runt lunchtid på fredag.

STRYKTIPSET LÖRDAG

MINA & DAVIDS GEMENSAMMA

LÖRDAGENS MATCHER PÅ STRYKTIPSET

Stryltipset Lördag

Kom ihåg att spel ska vara kul och spela bara för pengar ni har råd att förlora. Jag kan tyvärr inte garantera vinst men det jag kan garantera är att jag gör mitt absolut bästa när det kommer till att välja spikar, skrällar osv.