Stryktipset Lördag 7 Oktober » JACKPOT 20 MILJONER » Analyser & Andelar

Andelar - Stryktipset - JACKPOT. - 20 MILJONER

Stryktipset Lördag bjuder till med 20 MILJONER i JACKPOT och naturligtvis är vi med på det. Formen är god efter ett gäng 12or men 13 rätt för två veckor sedan smakar bra än.

Vi har säsongens största JACKPOT så långt att se fram emot när SvS slänger in 20 MILJONER i Jackpot. Det är riktigt bra och naturligtvis ska vi täcka upp med system i olika prisklasser. Radskisser och analyser kommer senare i veckan och som vanligt får vi ett UPPSNACK på fredag med mig, Weimer och Anders Limpar.

MISSA INTE WORLD GRAND PRIX I DART SOM BÖRJAR MÅNDAG 2 OKTOBER

STRYKTIPSET LÖRDAG

MINA & DAVIDS GEMENSAMMA

LÖRDAGENS MATCHER PÅ STRYKTIPSET

Stryktipset vecka 40 - Jackpot 20 Miljoner - Analyser och speltips

Kom ihåg att spel ska vara kul och spela bara för pengar ni har råd att förlora. Jag kan tyvärr inte garantera vinst men det jag kan garantera är att jag gör mitt absolut bästa när det kommer till att välja spikar, skrällar osv.