Europatipset Onsdag 1/11 2023 » Tips & Analys Europatipset

Andelar - Europatips - Jackpot 3.5 Miljoner

På Europatipset denna vecka är det cupspecial med matcher från Engelska Ligacupen. Coppa Italia men oxå matcher från League One och tre matcher från Skottland. 12 rätt senast på VAR DELUXE och vi laddar om snabbt för revansch.

Det kan bli riktigt fin utdelning denna onsdag då det brukar kunna skrälla till rätt bra när det vankas cup. Arsenal täcker vi upp hela vägen tillsammans med Liverpool och även Dundee måste vi få med mot giganterna Rangers i Skottland. Spikar är lite klurigare men lutar åt att Udinese kan bli en fin spik iaf.

Som sagt, stor chans för skrällar på detta Europatips och vi ska träffa dem. Frågan är bara vilka det blir och vart värdet ligger men formen är bra. Flera 12or senaste veckorna så snart smäller det igen.

När det kommer till mina andelar är jag väldigt noga med att försöka välja de bästa och mest värda spelen då vi trots allt spelar emot svenska folket och vill vara med om att slåss om de stora pengarna. Därför spikas sällan många stora favoriter på samma andel för då ger ändå inte tipset någon utdelning om de vinner, är skrällarna man vill åt. Här nere ser ni mina andelar för söndagens Europatips.

SpelTorsten

EUROPATIPSET TORSDAG – SPELSTOPP: 20:29

EUROPATIPSET ONSDAG 1 NOVEMBER

Radskiss Europatipset 1 November

Kom ihåg att spel ska vara kul och spela bara för pengar ni har råd att förlora. Jag kan tyvärr inte garantera vinst men det jag kan garantera är att jag gör mitt absolut bästa när det kommer till att välja spikar, skrällar osv.