Stryktipset Lördag 4 November » JACKPOT 13 MILJONER » Analyser & Andelar

Andelar - Stryktipset - JACKPOT. - 13 MILJONER2

Stryktipset Lördag bjuder till med 13 MILJONER i JACKPOT och naturligtvis är vi med på det. Det är Engelskrunda som vanligt med Premier League & Championship.

Jag kör följande system och tänkbara spikar är givna Manchester City men även mindre betrodda som West Brom, Middlesbrough, Southampton till dina procenter. Skrällar kan vi få i Premier League i form av Burnley men kanske Sheffield kan tvåla till Wolves?

STRYKTIPSET LÖRDAG

LÖRDAGENS MATCHER PÅ STRYKTIPSET

Stryktipset Lördag - Jackpot 13 Miljoner

Kom ihåg att spel ska vara kul och spela bara för pengar ni har råd att förlora. Jag kan tyvärr inte garantera vinst men det jag kan garantera är att jag gör mitt absolut bästa när det kommer till att välja spikar, skrällar osv.