Europatipset Torsdag 16 November» Jackpot 4 Miljoner » Speltips & Andelar

Andelar - EuropatipsetAndelar - Europatipset

Då är vi tillbaka med landskamper med EM-kval och VM-kval för Sydamerika på Europatipset. Dessutom med en Jackpot på 4 Miljoner. Det blev 2st 13 rätt i söndags och vi hoppas formen fortsätter.

Många av grupperna är redan avgjorda vilket är viktigt att tänka på och det gäller att pricka rätt på matcher och värde denna runda för fina pengar. Självklart kommer jag lägga ner mycket tid som vanligt för att leverera de bästa andelarna. Är det något så bara kontakta mig på sociala medier så ska jag svara på era frågor.

När det kommer till mina andelar är jag väldigt noga med att försöka välja de bästa och mest värda spelen då vi trots allt spelar emot svenska folket och vill vara med om att slåss om de stora pengarna. Därför spikas sällan många stora favoriter på samma andel för då ger ändå inte tipset någon utdelning om de vinner, är skrällarna man vill åt. Här nere ser ni mina andelar för söndagens Europatips

SpelTorsten

TISDAGENS EUROPATIPS – SPELSTOPP: 17:54

RADSKISS EUROPATIPSET

Radskiss Europatipset Torsdag

Kom ihåg att spel ska vara kul och spela bara för pengar ni har råd att förlora. Jag kan tyvärr inte garantera vinst men det jag kan garantera är att jag gör mitt absolut bästa när det kommer till att välja spikar, skrällar osv.