Speltips Dart » Rock vs. Ratajski » Grand Slam of Darts » 15 November

Speltips Dart Grand Slam of Darts Rock vs Ratajski

Vi har en fantastisk turnering framför oss och vi har kommit till åttondelsfinaler i årets Grand Slam of Darts och jag har plockat fram några speltips. Vi börjar med matchen mellan supertalangen Josh Rock och den alltid stabila polacken Krzystof Ratajski.

Speltipset hittar ni som vanligt på Bettingstugan.se

Då har hälften av grupperna spelat klart och vi närmar oss åttondelsfinalerna i årets Grand Slam of Darts. Det har varit en del skrällar och fler kan komma under tisdagskvällen då gruppspelet ska slutföras. Regerande mästaren och världsmästaren Michael Smith blev utslagen på måndagskvällen och kanske får vi se två kvinnor i åttondelsfinalerna. Både Fallon Sherrock och 19-åriga supertalangen Bau Greaves har chans för slutspel om de vinner sista gruppspelsmatchen under tisdagskvällen. Nu till speltipset som jag har plockat i matchen mellan Josh Rock Krzystof Ratajski.

SpelTorsten – Bettingstugan.se

MISSA INTE EUROPATIPSET PÅ TORSDAG MED 4MILJONER I JACKPOT

🎯 SPELTIPS GRAND SLAM OF DARTS 🎯

🏟 Rock vs. Ratajski
⏰ 20:10 🎯
📅 15/11
💵 6/10U

Mer om units, spelvärde osv kommer närmaste veckorna så fort jag får tid i en annars hektisk vardag.

Glöm inte att följa mig på Twitter för senaste nyheter och livespel

LÄNK TILL TIPSET: 

Speltips: Rock vs Ratajski 15/11 ”Vi synar supertalangen” (bettingstugan.se)

Kom ihåg att betting ska vara kul och spela bara för pengar ni har råd att förlora /SpelTorsten