Andelar Europatipset

Då är det söndag och första advent och dessutom har vi fem miljoner i jackpot på Europatipset denna söndag. Radskiss filas på och kommer ligga under för beskådning imorgon vid frukost.

När det kommer till mina andelar är jag väldigt noga med att försöka välja de bästa och mest värda spelen då vi trots allt spelar emot svenska folket och vill vara med om att slåss om de stora pengarna. Därför spikas sällan många stora favoriter på samma andel för då ger ändå inte tipset någon utdelning om de vinner, är skrällarna man vill åt. Här nere ser ni mina andelar för söndagens Europatips

SpelTorsten

SÖNDAGENS EUROPATIPS – SPELSTOPP: 14:54

RADSKISS EUROPATIPSET

Radskiss Europatipset Söndag

Kom ihåg att spel ska vara kul och spela bara för pengar ni har råd att förlora. Jag kan tyvärr inte garantera vinst men det jag kan garantera är att jag gör mitt absolut bästa när det kommer till att välja spikar, skrällar osv.

18pluslogo75x75.webp
Stödlinjen
Spelinspektionen

Har du problem med spelandet? Spelar du för pengar du inte har råd att förlora? Ring Stödlinjen: 020-819100