Julkalender - lucka 3

Då har vi kommit till första advent och julen närmar sig. Mitt speltips i dagens julkalender blir två favoritspel som jag ofta tar med i dubblar och kuponger på helgerna.

JULKALENDER – LUCKA TRE

Två favoritspel som sagt och vi börjar i Italien.

Berardi är en av europas mest underskattade spelare i mitt tycke och är inte bara Sassuolos lagkapten och viktigaste spelare men har även tagit sig in i Italiens landslagstrupp. Han skjuter en del och är även deras straffläggare. Så självklart tar vi med att han skjuter minst ett skott på mål i söndagens match mot Roma.

Augsburg började säsongen riktigt tungt men har spelat upp sig och har sex matcher i rad utan förlust nu och har goda chanser till tre poäng hemma mot Frankfurt som spelade Europaspel i veckan. Även i denna match kliver jag på ett favoritspel och det är Augsburg över 1.5 kort. Det är ett spel som sitter i nästan alla deras matcher och har gjort senaste säsongerna och känns givet. Förra matchen var en av de få de inte tog två gula och tror vi får se en ganska stökig match här och vi får hoppas att denna lucka går bättre än den igår där vi fick in kortspelet i Tyskland på Hoffenheim men sprack på kortspelet i Frankrike på Lyon.

SPELTIPS

Speltips - Julkalender Dag 3

Min dubbel i lucka #3 blir alltså Berardi 1+ SOT & Augsburg O1.5 Cards

18pluslogo75x75.webp
Stödlinjen
Spelinspektionen

Har du problem med splandet? Spelar du för pengar du inte har råd att förlora? Ring Stödlinjen: 020-819100