Julkalender - lucka 2

Då har vi kommit till december månad och et betyder julpynt och adventskalender. Självklart ska inte jag vara sämre och kommer varje dag fram till julafton att leverera ett speltips i form av denna julkalender.

Det kommer oftast vara en dubbel och vi startar med lucka två denna lördag och det blir fokus på kort i Tyskland & Frankrike.

MISSA INTE LÖRDAGENS STRYKTIPS – ANDELAR FINNER NI HÄR

JULKALENDER – LUCKA TVÅ

Här har jag valt att kliva på kortspel som sagt och jag tycker detta är en riktigt fin dubbel.

Hoffenheim öppnade Bundesliga strålande men har nu inte vunnit på fyra matcher och behöver hitta formen. Gyllene tillfälle ikväll och jag väljer att syna kortspelet på dem.

Hoffenheim tar flest kort borta av alla lag i Bundesliga och ligger på strax över tre gula/bortamatch. Med tanke på viktiga poäng på spel om de ska haka på toppen så är det ett givet inslag i dagens lucka.

Lyon går inge vidare i franska ligan och ligger oväntat sist med sina sju poäng på tolv matcher. Det är kris i laget och i denna tuffa bortamatch kan de inte förlora. Fem poäng upp till Toulouse på säker mark och här gästar de Lens som ligger i toppen av Ligue 1. Det kommer sällan mycket kort i franska ligan och Lyon snittar två/bortamatch men synar ändå kortspelet här då det är så mycket på spel för dem. De måste ge allt för att krympa avståndet till säker mark.

Speltips Lucka #2 - SpelTorsten

Min dubbel i lucka #2 blir alltså Hoffenheim & Lyon över 1.5 kort

18pluslogo75x75.webp
Stödlinjen
Spelinspektionen

Har du problem med spelandet? Spelar du för pengar du inte har råd att förlora? Ring Stödlinjen: 020-819100