Stryktipset Lördag 2 December » Analys & Tips Stryktipset

Andelar - StryktipsetAndelar - Stryktipset

Det blir en intressant runda på Stryktipset denna lördag med en hel del värde om nu streckningen hamnar där jag tror. Newcastle känns som en trevlig spik med tanke på att United gör sin tredje bortamatch på en dryg vecka och var och spelade i Turkiet i torsdags (speltips på den matchen håller på att skrivas). Kommer en del speltips under helgen på Bettingstugan.se så följ med där och på min twitter så ni inte missar något.

Missa inte heller veckans UPPSNACK med mig SpelTorsten, Jonas Weimer och Bosse Andersson (kommer fredag)

STRYKTIPSET LÖRDAG

MISSA INTE TORSDAGENS SPELTIPS PÅ EUROPA LEAGE HÄR

LÖRDAGENS STRYKTIPS

Stryktipset Lördag med SpelTorsten - Radskiss

Kom ihåg att spel ska vara kul och spela bara för pengar ni har råd att förlora. Jag kan tyvärr inte garantera vinst men det jag kan garantera är att jag gör mitt absolut bästa när det kommer till att välja spikar, skrällar osv.


Har du problem med splandet? Spelar du för pengar du inte har råd att förlora? Ring Stödlinjen: 020-819100

18pluslogo75x75.webp
Stödlinjen
Spelinspektionen