Speltips Torsdag 30 November - Europa League

Då har vi precis spelat klart den femte rundan av Champions League där vi fick in två speltips under tisdagen och var ruskigt nära att få in gratis kupongen från LeoVegas (De har ny licens så även gamla kunder kan registrera sig igen och få gratisspelet).

Det är en spännande runda av Europa League & Conference League denna torsdag då det börjar dra ihop sig, vissa lag är redan klara medans vissa måste vinna. Jag har hittat några mycket spelvärda tips här på kortmarknaden och får hoppas att spelen sitter dessutom. Inget odds för dagen är under 2.00 och det högsta hittar vi så högt som 6.10 så det blir en spännande omgång med andra ord. Blir det hiss eller diss?

Det händer mycket om dagen på min Twitter där vi kört ett snöboll i helgen som tyvärr tog stopp på tredje rullet, vi hade en gratiskupong från LeoVegas som sprack på den sista matchen med ett kort trots ett rött i matchen. Körde även en kampanj med utlottning om vinsten från en kupong som var ruskigt nära.

Vi ger inte upp och det kommer både utlottning och en snöboll under dagen/helgen så missa inte det.

MISSA INTE LÖRDAGENS STRYKTIPS – ANDELAR HITTAR NI HÄR

SPELTIPS EUROPA LEAGE MED SPELTORSTEN

AVSPARKMATCHODDS
18:45Atalanta – Sporting Lisboa4.80
18:45Häcken – Bayer Leverkusen4.50
18:45Maccabi Haifa – Rennes6.10
18:45Sparta Praha – Real Betis2.06
18:45AEK Athens – Brighton2.30
18:45TSC – West Ham3.90
Följ mina speltips på twitter

Har du problem med splandet? Spelar du för pengar du inte har råd att förlora? Ring Stödlinjen: 020-819100

18pluslogo75x75.webp
Stödlinjen
Spelinspektionen