Andelar - Stryktipset

Ny vecka och nya möjligheter på Stryktipset. Denna vecka är det fullspäckat med Premier League och Championship som vanligt och vi försöker naturligtvis kombinera de bästa spikarna med skrällarna. Lättar sagt än gjort.

Radskisser kommer under fredagen och jobbas med kontinuerligt hela lördagen fram till spelstopp.

MISSA INTE TORSDAGENS EUROPATIPS

STRYKTIPSET LÖRDAG

LÖRDAGENS STRYKTIPS

Stryktipset Lördag - 17 Februari

Kom ihåg att spel ska vara kul och spela bara för pengar ni har råd att förlora. Jag kan tyvärr inte garantera vinst men det jag kan garantera är att jag gör mitt absolut bästa när det kommer till att välja spikar, skrällar osv.

Stödlinjen
Spelinspektionen

Har du problem med splandet? Spelar du för pengar du inte har råd att förlora?
Ring Stödlinjen: 020-819100

AIK Analys Analyser Andelar Basketboll BOTD Champions League dart Darts Europatipset Fantasy Fotboll Jackpot Julkalender MAXBET Nyheter Spelbyggare Speltips Stryktipset Summering Tennis Topptipset UFC Uppsnack Stryktipset World Grand Prix

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *