Andelar - Europatipset

Europatipset onsdag bjuder på FA-Cupen blandat med Serie A & Serie B. Finns en del värde att hämta när det är cupmatcher så här gäller det att hitta guldet och framför allt att träffa skrällarna. Intressant runda och jag gör mitt bästa för att vi ska få 13 rätt och en fin vinst.

MISSA INTE LÖRDAGENS STRYKTIPS MED 13 MILJONER I JACKPOT

Radskisser går jag igenom under veckan och kan ändras. Jag lägger ner mycket tid på mina analyser och streckar efter värde på de flesta system. VAR-systemen är mer favorit betonade system medans Skrällsystemen naturligtvis jagar värde och de stora pengarna. Vill ni ha ett mer matematiskt system så rekommenderas PREMIUM som är ett framgångsrikt system på Stryktipset som nu kommit till Europatipset.

EUROPATIPSET TORSDAG

ONSDAGENS MATCHER

Europatipset onsdag

Kom ihåg att spel ska vara kul och spela bara för pengar ni har råd att förlora. Jag kan tyvärr inte garantera vinst men det jag kan garantera är att jag gör mitt absolut bästa när det kommer till att välja spikar, skrällar osv.

Stödlinjen
Spelinspektionen

Har du problem med spelandet? Spelar du för pengar du inte har råd att förlora?
Ring Stödlinjen: 020-819100

#Topptipset Resultat AIK Analys Analyser Andelar Basketboll BOTD Champions League Dabetorstens dart Darts Europatipset Fantasy Fotboll Jackpot Julkalender MAXBET Nyheter Resultat Spelbyggare Speltips Stryktipset Summering Tennis Tips Topptipset Topptipset idag UFC UK Open Uppsnack Stryktipset World Grand Prix