Andelar - Stryktipset - JACKPOT. - 13 MILJONER2

Äntligen är det JACKPOT på Stryktipset igen och SvS smäller till med 13 Miljoner. Raderna kommer jag gå igenom noga och missa inte UPPSNACK som kommer på fredag så får ni se hur jag tänker. Hela SJU PL matcher som kompletteras med sex stycken Championship matcher.

MISSA INTE ONSDAGENS EUROPATIPS

Radskisser kommer under fredagen och jobbas med kontinuerligt hela lördagen fram till spelstopp.

STRYKTIPSET LÖRDAG

LÖRDAGENS STRYKTIPS

Stryktipset Lördag

Kom ihåg att spel ska vara kul och spela bara för pengar ni har råd att förlora. Jag kan tyvärr inte garantera vinst men det jag kan garantera är att jag gör mitt absolut bästa när det kommer till att välja spikar, skrällar osv.

Stödlinjen
Spelinspektionen

Har du problem med splandet? Spelar du för pengar du inte har råd att förlora?
Ring Stödlinjen: 020-819100

#Topptipset Resultat AIK Analys Analyser Andelar Basketboll BOTD Champions League Dabetorstens dart Darts Europatipset Fantasy Fotboll Jackpot Julkalender MAXBET Nyheter Resultat Spelbyggare Speltips Stryktipset Summering Tennis Tips Topptipset Topptipset idag UFC UK Open Uppsnack Stryktipset World Grand Prix