Andelar - Stryktipset - JACKPOT. - 16 MILJONER

Vi har en spännande omgång på Stryktipset med JACKPOT 16 Miljoner men även en del luriga matcher. Vi har många stora hemmafavoriter denna lördag och för att jaga de stora pengarna måste vi gardera upp en del. Frågan är vilka och det får ni svar på i veckans UPPSNACK som kommer under torsdagen. Där här ni mina tankar på en del av matcherna. Skrällar att ta med spontant är Luton, Sunderland, Rotherham (för procenten, inga argument då de är värdelösa).

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER

Radskisser kommer under fredagen och jobbas med kontinuerligt hela lördagen fram till spelstopp.

ANDELAR STRYKTIPSET LÖRDAG

LÖRDAGENS STRYKTIPS

Stryktipset Lördag - 16 Miljoner Jackpot

Kom ihåg att spel ska vara kul och spela bara för pengar ni har råd att förlora. Jag kan tyvärr inte garantera vinst men det jag kan garantera är att jag gör mitt absolut bästa när det kommer till att välja spikar, skrällar osv.

Stödlinjen
Spelinspektionen

Har du problem med splandet? Spelar du för pengar du inte har råd att förlora?
Ring Stödlinjen: 020-819100

#Topptipset Resultat AIK Analys Analyser Andelar Basketboll BOTD Champions League Dabetorstens dart Darts Europatipset Fantasy Fotboll Jackpot Julkalender MAXBET Nyheter Resultat Spelbyggare Speltips Stryktipset Summering Tennis Tips Topptipset Topptipset idag UFC UK Open Uppsnack Stryktipset World Grand Prix