Andelar - Europatipset

Det vart JACKPOT i helgen när vi träffa 13 rätt på Stryktipset på PREMIUM. 372.000:- spelade vi in där och på Europatipset under söndagen träffa vi 12an med systemet och var återigen riktigt nära fina pengar. Formen är bra och i veckan ska jag guide er genom både Europatipset & Stryktipset så passa på att skaffa andelar redan nu innan de tar slut.

MISSA INTE LÖRDAGENS STRYKTIPS – HÅLLER FORMEN I SIG?

Radskisser går jag igenom under veckan och kan ändras. Jag lägger ner mycket tid på mina analyser och streckar efter värde på de flesta system. VAR-systemen är mer favorit betonade system medans Skrällsystemen naturligtvis jagar värde och de stora pengarna. Vill ni ha ett mer matematiskt system så rekommenderas PREMIUM som är ett framgångsrikt system på Stryktipset som nu kommit till Europatipset.

EUROPATIPSET TORSDAG

TORSDAGENS EUROPATIPS

Europatipset Torsdag

Kom ihåg att spel ska vara kul och spela bara för pengar ni har råd att förlora. Jag kan tyvärr inte garantera vinst men det jag kan garantera är att jag gör mitt absolut bästa när det kommer till att välja spikar, skrällar osv.

Stödlinjen
Spelinspektionen

Har du problem med spelandet? Spelar du för pengar du inte har råd att förlora?
Ring Stödlinjen: 020-819100

#Topptipset Resultat AIK Analys Analyser Andelar Basketboll BOTD Champions League Dabetorstens dart Darts Europatipset Fantasy Fotboll Jackpot Julkalender MAXBET Nyheter Resultat Spelbyggare Speltips Stryktipset Summering Tennis Tips Topptipset Topptipset idag UFC UK Open Uppsnack Stryktipset World Grand Prix