Andelar - Stryktipset

Det small till ordentligt när Stryktipset PREMIUM prickade 13 förra lördagen och spelade in 372.000:- som tio lyckliga köpare fick dela på. Bra utdelning trots stora hemmafavoriter som gick och vann runt 80% streckning. Nu är det bara att släppa det och fokusera på lördagens Stryktips

MISSA INTE EUROPATIPSET TORSDAG

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER

Radskisser kommer under fredagen och jobbas med kontinuerligt hela lördagen fram till spelstopp.

ANDELAR STRYKTIPSET LÖRDAG

LÖRDAGENS STRYKTIPS

Stryktipset Lördag 16 mars

Kom ihåg att spel ska vara kul och spela bara för pengar ni har råd att förlora. Jag kan tyvärr inte garantera vinst men det jag kan garantera är att jag gör mitt absolut bästa när det kommer till att välja spikar, skrällar osv.

Stödlinjen
Spelinspektionen

Har du problem med splandet? Spelar du för pengar du inte har råd att förlora?
Ring Stödlinjen: 020-819100

#Topptipset Resultat AIK Analys Analyser Andelar Basketboll BOTD Champions League Dabetorstens dart Darts Europatipset Fantasy Fotboll Jackpot Julkalender MAXBET Nyheter Resultat Spelbyggare Speltips Stryktipset Summering Tennis Tips Topptipset Topptipset idag UFC UK Open Uppsnack Stryktipset World Grand Prix